ESM Design

Interieur ontwerp & styling

Heb je zin om nieuw leven in je huis of kantoor te blazen, de nieuwste designtrends te omarmen en prachtige designerstukken toe te voegen? Misschien overweeg je ook het belang van duurzame keuzes voor je interieur? Ik sta klaar om je te begeleiden op deze transformerende reis. Samen zullen we de opwindende wereld van eigentijds ontwerp verkennen, de nieuwste trends integreren en zorgvuldig geselecteerde designer items toevoegen. En als duurzaamheid belangrijk voor je is, kunnen we milieuvriendelijke opties onderzoeken die niet alleen je ruimte verfraaien, maar ook aansluiten bij je waarden. Laten we samen een harmonieus, stijlvol en duurzaam interieur creëren dat echt opvalt!


Persoonlijk interieur plan op maat gemaakt naar uw wensen. Samen bespreken wij je plannen en wensen en ik zorg voor de moodboards en ga vanaf daar verder; misschien wilt u een kleine en snelle omtovering of wellicht een totaalpakket inclusief de finishing touch van de styling.


Heeft u interesse om uw kantoor een nieuwe look te geven of bent u bezig met het inrichten van een geheel nieuw kantoor? Hoewel de meeste kantoren vrij neutraal zijn, en eerlijk gezegd een beetje saai, hoeft dit niet zo te zijn. Denk aan de trend van “het Nieuwe Werken” en hoe ziet dit eruit of waar gaat dit naartoe als het gaat om de inrichting van een kantoor? Tegenwoordig willen werknemers graag werken in een meer inspirerende, authentieke en duurzame omgeving. Laat mij je helpen om je kantoor interessanter en bewonderenswaardiger te maken.


Ik wil mijn klanten en hun persoonlijke omgeving leren kennen, daarom overleg ik thuis of op de plaats van renovatie en houd ik zeker nauw contact om ervoor te zorgen dat elke stap volgens plan en naar wens verloopt.

"Je huis is waar het allemaal gebeurt. Het is jouw veilige plek.
Uw sereniteit."